Знаменитий продюсер і творець популярної жіночої групи "Віагра" Костянтин Меладзе заявив про те, що презентує новий склад колективу незвичайним способом і заінтригував фотографією з двома красунями.

Читайте Знай в Google News!

Костянтин Меладзе опублікував фотографію з із звукозаписної студії, де обіймає двох темношкірих дівчат. І фото не викликало б резонансу, якби музикант не заінтригував підписом, що зовсім скоро покаже новий склад "ВІА Гри". Деякі розцінили такий жест прямо і вирішили, що на фото дівчата, які і стали новими учасницями колективу.

Точно стане відомо, хто увійде до складу Нової жіночною і сексуальної групи тільки 6 листопада, а поки Меладзе вирішив до кінця не розкривати всі карти і тримати фанатів в напрузі і очікуванні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікації і поділилися своїми емоціями від несподіваної новини в коментарях. Одні зраділи і відзначили, що дівчата на фото красуні і це справжнє перезавантаження, а інші відзначили, що такого не очікували.

"Ось це Віагра", "ВІА гра перезавантаження", "Блін, я в шоці, якщо це нова Віагра", "нічо собі, он воно що а ви Уляна та Уляна", "якщо це новий склад, Я піду третьої)))", "це нова ВІА Гра", " це що Віа гра😐 😂", "нова Віагра", "віагра після лазні по чорному", " ну треба жн! Такого вже точно ніхто не очікував!", "Це дівчатка з бек вокалу в Кліпи у Валерія Меладзе час вийшов"," Такого не очікував ніхто", " МЕЛАДЗЕ вічні! Обожнюю", " це новий склад?)))", "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишня учасниця групи ВІА Гра Котова з оголеним стегном показала, на що здатна.

Як повідомляв Знай. ua, Віра Брежнєва показала, як виглядала до популярності.

Також Знай. ua писав, що зірка 90-х EL Кравчук розповів про спільне життя з Андрієм Данилком.