У сучасному суспільстві слово "содержанка" часто має негативне забарвлення, хоча і побутує переконання, що жити на утриманні це легко і безтурботно. У проекті" про що мовчать жінки "розкажуть про життя в"золотій клітці".

Читайте Знай в Google News!

У студії відвертого ток-шоу" про що мовчать жінки " на СТБ Оксана Байрак спільно з експертами допоможуть розібратися в питанні життя содержантки – добре це чи погано.

Героїнею нового випуску" про що мовчать жінки " стане красуня Катерина. До того ж у дівчини 4 вищих освіти. До всього цього вона заявила, що живе з коханим чоловіком. Але не все так просто.

На початку відносин хлопець дарував їй безліч подарунків, прикрас і поїздок. Тепер же він хоче повністю заповнити її життя. Кожен її крок під контролем і навіть не дозволяє працювати.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Катя розповіла, що до цих відносин у неї було чимало амбіцій і вона займалася розвитком свого бізнесу. Зараз же вона відчуває себе птахом в золотій клітці.

Зіркові утриманки Олена Лоран і Марина Шер розкажуть, як вичавити з відносин максимум. Крім того, українкам буде важливо знати і відстежувати тривожні дзвіночки. Їх повинна помічати кожна дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українкам покажуть всі плюси і мінуси життя в цивільному шлюбі, залишитися або піти.

Як повідомляв Знай. ua, цивільний шлюб або штамп в паспорті, плюси і мінуси вільних відносин.

Також Знай. ua писав, що матерям-одиначкам дали пораду, як врятувати сім'ю і знайти собі чоловіка, все простіше, ніж здається.