Український кулінарний експерт Євген Клопотенко взяв участь у телевізійному шоу "Хто зверху?" На передачі знаменитий кухар зізнався, що лідерські якості він мав ще з дитинства.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

"Я лідер та менеджер з дитинства. Завжди вмів об’єднувати дітей довкола якоїсь ідеї чи справи. Мені це легко вдавалося та подобалося", — рішуче заявив Клопотенко.

На його думку, саме така активна позиція привела його до успіху. А розвивати лідерські якості у собі він почав ще дитиною.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Євген Клопотенко, фото Новий канал
Євген Клопотенко, фото Новий канал

"Був директором школи. Тобто очолював шкільне самоврядування. Я провів правильну виборчу кампанію і отримав 90% голосів на свою користь. За мене голосували всі учні та дуже підтримувала адміністрація школи. За що я їм дуже вдячний. Потім був обраний президентом районного самоврядування", — розповідає про свою "політичну" кар'єру Клопотенко.

Саме тоді майбутній кулінарний експерт зрозумів, що може вести за собою людей. Що й зараз успішно продовжує робити. Євген тепер є співвласником ресторану української кухні, автором проєкту зі зміни шкільного харчування та зі зміни кулінарної освіти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, харизматичний кулінар з "МастерШеф" показав свої "секретики".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірку "МастерШеф" Клопотенка обікрали.

Також портал "Знай.ua" писав, що Клопотенко з "МастерШеф" поділився рецептом королівської рибки з ніжним соусом.