Вже довгий час зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк бореться з підступною хворобою - минулого року у неї виявили рак.

Читайте Знай в Google News!

Попри те, що акторка відколи дізналася, що у неї онкологія, зовсім пропала з виду, її шанувальники намагаються отримати бодай якусь інформацію про улюблену артистку. Вони радіють кожному допису, який з'являється на сторінці Заворотнюк, яку ведуть її рідні.

Анастасія Заворотнюк, фото: кадр з відео
Анастасія Заворотнюк, фото: кадр з відео

І от нещодавно у мережі з'явилося фото, яке розбурхало шанувальників. А оскільки досі цього знімка ніхто не бачив, фанати Завортнюк вирішили, що воно свіже. На фотографії Анастасія виглядає повнішою, ніж зазвичай, а на додачу - у неї коротке волосся. Такий вигляд "няні" навів шанувальників на думку, що саме так зараз виглядає Заворотнюк.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Проте згодом з'ясувалося, що кадр був зроблений ще у 2016 році, коли артистка знімалася в серіалі "Любов і море". У ньому Заворотнюк виконала роль масажиста-косметолога. Ця роль була не надто відомою, тому більшість шанувальників акторки могли просто про неї не знати.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найвідоміша Холостячка після Мішиної: чому красуня Яна Клочкова досі одна

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч"

Також "Знай.ua" писав, що як живе Боржемська після розлучення: орендовані квартири і двоє дітей на плечах