Нещодавно в ефірі телеканалу СТБ відбулася прем'єра нового шоу "Холостячка". І якщо в " Холостяку "за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в" Холостячку", відповідно за серце героїні будуть боротися чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі" кріпосна", і переможниця" Танців з зірками " Ксенія Мішина. Нещодавно в своєму Instagram зірка показала яскраве фото, а в підписі до нього розповіла, що сталося після того, як вона повернулася в танцювальне шоу в якості судді.

Читайте Знай в Google News!

"Друзі, я хотіла б підняти з вами тему етики і доброти в соцмережах. Вчора після ефіру @tanci1plus1, де я була запрошеним суддею, мій директ просто розірвало від кількості хейта і побажань смерті. А причиною всього стала 9, яку я поставила Юлії Саніній за виконання танцю. І ось у мене питання: люди ви серйозно? Ми сидимо на розважальному шоу, завдання якого зробити так, щоб вам було цікаво і захоплююче. Я розумію прихильність фанатів, для яких Виконавець-кумир і вони готові на багато що, але в такій ситуації?! Я ж не 2 їй поставила і навіть якщо 2, я маю право на власну думку, щодо танцю.

Я вже говорила, але нагадаю: в Інтернеті все як в житті, на тому кінці дроту теж людина читає! Ведіть себе так, як в житті. Я уявити собі не можу, що повинно бути в душі у людини, щоб в такій ситуації він відчув таку руйнівну емоцію. Але я всіх вас прощаю і бажаю вам знайти щастя і спокій і якщо вже витрачати свій дорогоцінний час на повідомлення незнайомим людям, нехай це буде щось добре, що наповнить вас самих любов'ю і добром", - написала Ксенія в підписі до фото.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.