Анастасія Покрищук, яку називають ″найпереробленішою пацанкою", показала, як робить ″укол краси″ чоловіку.

Читайте Знай в Google News!

31-річна героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності, оскільки вже тоді у неї були збільшені губи та вилиці.З того часу вона вже встигла збільшити груди та зробити ліпосакцію підборіддя

Зараз за метаморфозами блогерки стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. А вона не втомлюється шокувати їх новими постами.

Так, у новому пості Покрищук показала, як намагається вколоти ботокс своєму приятелеві. Молодий чоловік, ніби й згодився на такий експеримент, однак у найвідповідальніший момент він схоплюється і починає кричати.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

″ Я сміливий, я не боюсь... А-а-а-а-а″, - верещить ″пацієнт″.

″Закрий морду і розслабся!″, - наказує йому у відповідь Анастасія.

До слова, під час процедури на грудях чоловыка сидить щеня французького бульдога, намагаючись врятувати свого господаря.

Фоловери блогерки помітили, що, швидше за все, цей ″пацієнт″ на прийомі у Покрищук вже не в перший раз.

″Куди колоти там і так пельмень на всю морду″, ″ Тільки не робіть йому блукаючий геморой на губах!″, ″Те, що поруч з губами собака, нікого не бентежить? Мені шкода тих, хто до вас ходить на уколи″, - прокоментували фоловери відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найбiльш перероблена з "Пацанок" дала жінкам нескромну пораду

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук зізналася, коли втратила цноту

Також Знай.ua писав, найбільш перероблена з "Пацанок" показала улюбленого котика-сфінкса