Суддя "МастерШеф" Володимир Ярославськийназвав топ-5 кулінарних фільмів, які його надихають.

Читайте Знай в Google News!

Кулінарний проєкт "МастерШеф" вже встиг стати легендарним. Його щосуботи чекають тисячі українських глядачів, щоб надихнутись пристрастю до готування.

Суддя 10 сезону Володимир Ярославський розповів про те, що надихає його. Ярославський назвав кулінарні фільми, які допомагають йому збалансовувати своє життя.

За його словами, ці шедеври вчать не тільки кулінарії, і не лише запалюють пристрасть до готування, вони вчать людським стосункам і як приводити своє життя в баланс.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Топ-5 кулінарних фільмів від судді "МастерШеф" Володимира Ярославського

1. "Джулі і Джулія: Готуємо щастя за рецептом"

фільм ""Джулі і Джулія: Готуємо щастя за рецептом""
фільм ""Джулі і Джулія: Готуємо щастя за рецептом""

Цей фільм з Меріл Стріп і Емі Адамс про те, як навчитися кулінарії: важко, цікаво, пізнавально. Про роль жінки та чоловіки. Як це було раніше і як зараз.

2. Пряності та пристрасті

фільм "Пряності та пристрасті"
фільм "Пряності та пристрасті"

Ця американська комедійна драма розповідає про те, що кулінарія не стоїть на місці, змінюється, але вона заснована на базових принципах, на базовій французької кухні. Тільки тепер ми можемо додавати спеції, змішувати стилі й це цікаво!

3. Шеф Адам Джонс

фільм "Шеф Адам Джонс"
фільм "Шеф Адам Джонс"

Драматичне кіно з Бредлі Купером в головній ролі. Дуже справжній фільм відтворює життєву ситуацію про те, як добиватися успіхів. Що це дійсно складно.

4. Смак Життя

фільм  "Смак Життя"
фільм "Смак Життя"

Американська романтична комедія з Кетрін Зета-Джонс і Аароном Екхартом в головних ролях. Нереально красивий фільм про дійсне життя на кухні.

5. Рататуй

кадр з мультфільму "Рататуй"
кадр з мультфільму "Рататуй"

Цей мультфільм дуже добре показує нам, що таке кулінарія. Про те, що ми можемо повертатися враженнями в минуле. Кухня - це враження перш за все, своєрідний театр чи машина часу. Не лише думки про здоров'я та втамування голоду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кулінари-аматори на "МастерШеф" готували за допомогою ваг, банки та конструктора

Як повідомляв портал Знай.ua, учасникам "МастерШеф" підготували зовсім не кулінарне випробування.

Також Знай.ua писав, Клопотенко зізнався, що прийшов на кухню з "політики".