Українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко відома більшості як ведуча передачі "Орел і Решка". Вона частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Сьогодні, 13 листопада, Тодоренко поділилася відразу декількома публікаціями, пов'язаними з її участю в "Вечірньому Урганті" в ефірі "Першого каналу".

Читайте Знай в Google News!

Дівчина на знімку тягнеться до ведучого Івана Урганта, щоб щось прибрати на його обличчі. "Дивлюся на це фото і ржу! Придумайте підпис", - написала вона під публікацією. У "Вечірньому Урганті "вона з'явилася не сама, а разом з Романом Костомаровим, з яким бере участь в шоу "Льодовиковий період".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Для візиту в студію Регіна Тодоренко вибрала романтичний наряд, проте його розкритикували, так як він був підібраний недостатньо грамотно зі стилістичної точки зору.

"Який шикарний образ", "Хто це у нас такий солоденький)))", "Ну не плач, ми обов'язково виграємо на льодовиковому періоді", "Я над шкільними фотками сміюся, але так вдячна за всі зміни в моєму житті", "Дай,прищик видавлю", "Прокинулася #яжмать, треба ж слинки витерти", "Вань ну що ж ти так не акуратно весь ніс в борошні", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Лаялася, плакала і кричала", - Тодоренко видала, через що їй довелося пройти, мурашки по шкірі.

Як повідомляв "Знай.ua", Тодоренко вперше розповіла про захворювання їх з Топаловим сина: "Хочеться помінятися місцями"

Знай.ua писав, рольові ігри? Регіна Тодоренко перетворилася на спокусливу Монро.