Ілона Гвоздьова, танцівниця, яка викликала шквал захвату і критики своєю участю у проєкті “Танці з зірками” на телеканалі “1+1” на восьмому місяці вагітності, поділилася своїми роздумами щодо карантину вихідного дня.

Читайте Знай в Google News!

Танцівниця написала великий пост, який розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Ілона Гвоздьова, instagram.com/ilonagvozdeva/
Ілона Гвоздьова, instagram.com/ilonagvozdeva/

Зірка паркету написала:

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

“Карантин вихідного дня, ізоляція, маски, рукавички, черги здати тести, переповнені лікарні - все це немов сюжет фільму жахів, думаєш зараз прокинуся і все закінчиться як якийсь безглуздий сон. Звичайно я по життю оптиміст, завжди вірю в найкраще, до такого ж прагну і ніколи не падаю духом, але часом навіть мені здається, що ситуація, яка відбуватиметься у всьому світі - просто як кара Божа, невже ми так грішні? У всьому цьому бачу тільки два позитивних моменти: 1. Більше часу можна проводити з сім'єю. 2. Підвищилася народжуваність дітей”

Ілону “вигнали” з другого ефіру проєкту, у соціальних мережах можна було прочитати різко негативні коментарі щодо танців жінки з настільки вагітним животом. Деякі коментарі були відверто агресивними і злими - шкода, що сучасне українське суспільство досі не може сприймати тіло жінки таким, якими воно може бути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фреймут "заплакала" в мережі після "Танці з зірками", стільки ненависті: "Вигадала коронавірус?"

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк зазирнула "під маску" Фреймут на "Танці з зірками": "Чи то псих, чи то прибулець".

Також Знай.ua писав, що Учасники "Танців з зірками" обміняються партнерами: вампір Мельник, Дракула Мейхер і відьма Фреймут закрутять на паркеті.