Італійський актор і модель Мікеле Морроне продовжує розбурхувати мрії жінок усього світу: на цей раз гарячий красунчик звернувся до своєї відданої аудиторії просто з ліжка, при чому задав він доволі інтимне запитання.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост з'явився на сторінці зірки у соціальній мережі "Інстаграм".

"Чого ти найбільше боїшся?" — запитує Морроне англійською мовою.

Мікеле Морроне, фото Instagram
Мікеле Морроне, фото Instagram

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На фото Мікеле лежить на животі на своєму ліжку. Його торс оголений, однак на дальньому плані можна помітити шматок темної тканини, який прикриває сідниці актора — скоріш за все, на ньому труси. Морроне курить цигарку, що показує його як "небезпечного хлопця", оскільки спеціалісти з пожежної небезпеки постійно наголошують про ризики куріння у ліжку, яке регулярно призводить до пожеж з вельми сумними наслідками.

Поза актора дозволяє йому підкреслити численні татуювання по всьому тілу. Також родзинкою секс-символа стали золоті каблучки на мізинці та безіменному пальці правої руки, яку він притулив до обличчя.

Як і завжди, фанатки Морроне прийшли у захват від нової світлини свого героя і залишили йому безліч компліментів. Однак знайшлися й ті, хто вирішив відповісти на його запитання, хоча вони й залишилися в меншості.

Мікеле Морроне - відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він зібрав величезну фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам в стрічці "365 днів", яку називають польським аналогом знаменитих еротичних "50 відтінків сірого". Треба сказати, що після виходу фільму, Морроне став вельми популярним, і це не дивно – вона справжній красень. Актор зібрав величезну міжнародну аудиторію в своєму Instagram, яку тепер частенько радує спекотними знімками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.