Популярна акторка Анастасія Заворотнюк, яка лікується від важкого онкологічного захворювання, відвідала кіностудію імені Горького, де знімають програму "Прямий ефір".

Читайте Знай в Google News!

Про це виданню Popcake заявила співробітниця студії Юлія. За словами дівчини, візит актриси керівництво "Горьковки" і продюсери шоу намагалися зберегти в таємниці. А чутки про те, що Заворотнюк приїде в гості до Андрія Малахова ходили давно, додала вона.

Анастасія Заворотнюк, фото: кадр з відео
Анастасія Заворотнюк, фото: кадр з відео

За її словами вночі 16 жовтня співробітникам кіностудії строго заборонили виходити з гримерок і адміністраторських кімнат, а також попросили вимкнути мобільні телефони. Керівництво тоді заявило, що на студію приїде актриса, яку "ніхто не повинен бачити".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ясна річ, це Анастасія Заворотнюк. Тут на студії Горького давно ходять чутки, що планується випуск зйомки "Прямого ефіру" з Настею", — поділилася дівчина з журналістами.

Вона також розповіла, що у цей день відчувалася особлива напруга, також у коридорах було більше охоронців. Раніше стало відомо, що Заворотнюк вже почала виходити на прогулянки біля свого заміського будинку. 49-річна акторка живе в котеджі в підмосковному селищі Крекшино.

Анастасія Заворотнюк, фото: кадр з відео
Анастасія Заворотнюк, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівні кадри з чоловіком Заворотнюк Петром Чернишовим довели публіку до сліз

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"