Українська актриса Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка". І цієї п'ятниці, 20 листопада, на телеканалі СТБ відбувся п'ятий випуск.

31-річна Ксенія продовжує будувати відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом декількох тижнів.

Читайте Знай в Google News!

На офіційній сторінці проекту в Instagram поділилися кадром першого поцілунку на "Холостячці". Так, сценарист "Кварталу 95" Олександр Еллерт скористався можливістю запросити Ксенію Мішину на індивідуальне побачення, яке раніше виграв у конкурсі талантів.

На зустрічі відбувся довгоочікуваний перший поцілунок. Тепер не залишилося сумнівів, що фаворит Холостячки – Саша.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ну всеееее, ми розтанули, як шоколадка в мікрохвильовці 😍 перший поцілунок на проекті - done☑", - йдеться в підписі до знімка.

"Цей момент буде на повторі💔", "Аааа... классс... все Саша і Мішина 😍 😍 😍 😍 😍 любов)) Саша Мішина він мав рацію... кінець проекту))", - не стримують емоції глядачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ксенія Мішина виб'є чоловіків із зони комфорту і відправить у дикі умови.

Як повідомляв портал Знай.uа, Холостячка на дівич-вечір виставила глибоке декольте.

Також портал Знай.uа писав, що скандал на "Холостячці" з Мішиною викликав море одкровень у мережі.