Російська балерина і танцівниця Анастасія Волочкова частенько радує своїх шанувальників фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Особливу увагу громадська діячка приділяє своєму фірмовому шпагату.

Читайте Знай в Google News!

Зараз же Волочкова вирушила на Мальдіви і, щоб не відволікатися від насолоди "райським місцем", відключила коментарі до фотографій з відпочинку. Однією з таких виступає позування біля басейну з додатковою парою рук.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Буває так, що сховатися теж необхідно! Важливо, щоб було за ким.. Сила жінки непохитна, якщо вона Сильна!! Решта я проходила в житті!", - написала вона в підписі.

Фанати могли помітити мізерний розмір трусів від купальника і чоловічі руки з обох сторін від балерини. Шанувальники досі не знають, ким же є новий залицяльник танцівниці, адже його ім'я та обличчя залишається в таємниці. Що вони про це думають, дізнатися неможливо - коментарі закриті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова наплювала на пандемію і вийшла прогулятися в трусах і ліфчику. Схоже, Настя вирішила наплювати на карантин і відправитися на відпочинок, ще й хвалиться цим в мережі.

Як повідомляв "Знай.ua", "Як курча з мультика", - Анастасію Волочкову жорстко висміяли за надто відверті фото. Волочкова і раніше їздила на канікули з іншими такими " улюбленими"

Знай.ua писав, Лобода засмоктала Лоліту на очах у всіх - у колишньої Цекало справжнє свято: "тебе обожнюю..."