Суддя шоу "Танці з зірками" і українська прима-балерина Катерина Кухар виявилася справжнісінькою фанаткою швидких авто. Катя заявила, що часто порушує правила дорожнього руху, а один з випадків стався нещодавно.

Читайте Знай в Google News!

Зірка паркету заявила, що її машину забрали на штрафмайданчик за неправильну парковку. Про це стало відомо завдяки сюжету "Світського життя".

"Я їхала на зустріч і випадково не там припаркувалася. Вийшла, А моєї машини немає. Подзвонила чоловікові, сказала, що напевно машину вкрали, тому що її немає, вона зникла. А він мене відразу питає, а де ти припаркувалася? Я відповіла, що дуже спізнювалася і припаркувалася біля посольства.", - зізналася Катерина.

Жартома Катерина навіть заявила, що звертатиметься до мера Києва Віталія Кличка, щоб попросити знижку для викупу автомобіля зі штрафмайданчика.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак неправильна парковка, це не єдине правило дорожнього руху, яке порушує Кухар. Так, за її словами, що відтоді, як на дорогах встановили камери, місяць тому вона вже мала сім "листів щастя" за перевищення швидкості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Фреймут притулилася до коханого чоловіка і розтанула: "Володя...".

Як повідомляв Знай.uа, "Український Том Круз" Вакулюк переміг вірус товстим хріном: "Рецепт універсальний".

Знай.uа писав, Влад Яма оголився посеред хитких пісків: "Блакитний".