Український актор, телеведучий і гуморист Ігор Ласточкін любить і вміє пожартувати. Саме в такому тоні він і веде свою сторінку в Інстаграмі.

Читайте Знай в Google News!

Напередодні свого дня народження, а Ласточкіну 21 листопада виповнилося 34 роки, він виклав нову фотографію у соціальній мережі та розповів дещо кумедну історію. І одразу ж отримав лайк від коміка Юрія Ткача.

Ігор Ласточкін, фото: instagram.com/lastochkin_igor
Ігор Ласточкін, фото: instagram.com/lastochkin_igor

Ігор Ласточкін на новому знімку продемонстрував невелику ранку на обличчі, на якій проступила кров. За словами зірки це поранення він отримав у результаті "бійки з реквізитом".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Напередодні 34-хріччя, з реквізитом побився!!! Не ну... ну не а..? Спасибі за привітання! Ціную! Всіх обіймаю 🤗!!!!", - пожартував Ласточкін в описі до фото.

Під фотографією підписники шоумена привітали його з днем народження: "Ігорек, ти молодчага.", "З днюхою тебе, бажаю перемоги в лізі. Ти супер Ласточкін. 👍👍👍💖", "З Днем Народження 🎂 🎂 🎂", "З днем народження супер людино!👏👏👏👏".

Дехто ж вирішив дізнатися більше про інцидент з Ласточкіним: "Як реквізит звати?🤔". Однак інтрига так і залишилася нерозкритою, адже наразі телеведучий не відповів на це запитання. Інші ж вирішили пожартувати з Ласточкіна: "Пташку кішка подряпала?".

Коментарі, фото: instagram.com/lastochkin_igor
Коментарі, фото: instagram.com/lastochkin_igor

Коментарі, фото: instagram.com/lastochkin_igor
Коментарі, фото: instagram.com/lastochkin_igor

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Притула зіштовхне лобами Ласточкіних та Бабкіних: розберуться, що спільного між Тарасом Шевченком і Козловським

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"