П'ять років тому, 2 лютого 2015-го року, у жахливому ДТП загинув лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко. Він назавжди увійшов в історію української музики. Вдова Світлана Бабійчук розповіла журналістам про чоловіка.

Читайте Знай в Google News!

Однією з головних "фішок" артиста було його почуття гумору, також крім музики, музикант писав прозу і навіть книги.

Кузьма Скрябін, скрін з відео
Кузьма Скрябін, скрін з відео

Кузьма одружився на Світлані Бабійчук, а в 1997-му ‒ став батьком. Обставини склалися таким чином, що новоспечений чоловік змушений був залишити свою кохану вдома, а сам переїхав жити до Києва, щоб розкручувати групу і пробиватися у вище суспільство.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дружина Скрябіна, фото: youtube
Дружина Скрябіна, фото: youtube

Андрію було дуже важко, адже додому він приїжджав всього два рази на місяць, а розлука з дружиною здавалася йому нестерпною. Незабаром він отримує власну квартиру в Києві і забирає до себе Світлану.

Андрій Кузьменко, лідер українського гурту "Скрябін" із дружиною
Андрій Кузьменко, лідер українського гурту "Скрябін" із дружиною

Світлана та Андрій прожили в шлюбі 21 рік. Їхня дочка Марія-Барбара цього року вийшла заміж.

Вдова Кузьми згадує, що чоловік навчив її любити життя. А два роки тому жінку знайши і сказали, що мають знятий фільм на "Місто, де не ходять гроші". Вона настільки втішилась за Андрія, бо це найбільший подарунок, який може бути для нього навіть там.

"Що він мене навчив - це любити життя. Любити кожну мить і любити людей, прощати їм все. І ще одне, що він мене навчив - закомплексовану скромну дівчинку, що кожен має право на помилку", - пригадує жінка.

Дружина Скрябіна, фото: youtube
Дружина Скрябіна, фото: youtube

Дружина Скрябіна, фото: youtube
Дружина Скрябіна, фото: youtube

Варто пригадати також, що у старших класах школи Кузьма зацікавився групою "The Exploited" і панк-роком в цілому. Разом зі своїми шкільними друзями він організував власний "бенд".

Репетиції в основному проходили в актовому залі, а виступали вони на шкільних танцювальних вечорах. У той же період Андрій захопився новою течією "нью-романтик", який набирав популярності за кордоном.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ловелас Зібров отямився і зізнався у коханні дружині Марині: "Скільки років..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Приходько розкрила всі свої секрети і запропонувала погратись: "Найбільше я боюся..."

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан після одужання від Covid-19 заговорив про розлучення: "Весь цей жах..."