Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото і відео зі свого життя і творчості в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Полюби мене такою" розмістила свіже фото з останньої фотосесії, на якій з'явилася в стриманому і в той же час жіночному вбранні – червоному пальто середньої довжини і шкіряних ботфортах на тонкій шпильці. Образ Наталя доповнила масивними золотими прикрасами і яскраво-помаранчевим макіяжем.

Раніше артистка зізналася, що надихнулася червоними кольорами осені. Так і виникла ідея такої красивої фотосесії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ви дуже красива просто бомбезна! Найулюбленіша співачка! Вам так личить такий стиль!❤️😍❤️", "Нарешті яскраво стильно, класно і по новому... так тримати! Просто бомба", "Красуня❤️❤️❤️", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 45-річна Наталія Могилевська перетворилася на "вампіра" і не стримала спрагу крові: "Колір моєї осені".

Як повідомляв портал Знай.uа, Могилевська скинула не лише вагу, але 20 років віку – виглядає як дівчинка.

Також портал Знай.uа писав, що Могилевська підтримала Дорофєєву після "танців на кістках" Небесної cотні.