Відома російська комедіантка, зірка Comedy Women Катерина Варнава поділилася архівним скетчем з 2014 року, який у 2021 році виглядає навіть більш актуально через карантинні обмеження й зачинені кордони.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена на сторінці Варнави у соціальній мережі "Інстаграм".

На відео двоє типових "рублівських дружин", одну з яких і грає Катерина, лежать на пляжі у Сочі. Дія відбувається у 2014 році — якраз після того, як проти Росії низкою країн були застосовані санкції у зв'язку з анексією Криму, у тому числі й заборона на в'їзд окремим представникам владної верхівки. Через це дами, які звикли до розкішного життя, вимушені "задовольнятися" російським курортом і рештою "замінників".

"Фу, бидло якесь", "О, Боги. Яке ж село ці Сочі", — нарікає героїня.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Персонажка скетчу скаржиться, що скучає за будинком у Маямі, оскільки витратила на нього купу зусиль: вмовила чоловіка його купити і шукала садівника, який "вмів би і садити, і сексом займатися".

Однак "ідилію" остаточно руйнує доросла й бувала російська жінка, яка вривається на приватний пляж. "Соси кирпич", — відрізає їм "інтервентка" і влягається на долар "полежати". "Бонжур сільвуплє, шм*ри", — повчає їх жінка, яка цікавиться, чого у багатійок такі аксесуари: "Чого в окулярах? Чоловіки побили?".

Катерина Варнава, фото з Instagram
Катерина Варнава, фото з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гола Варнава саркастично протроллила хейтерів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.