Світлана Євдокименко, дружина Руслана Євдокименко і невістка легендарної української і радянської співачки Софії Ротару, поділилася красивими світлинами з вишуканої гастровечері.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена на сторінці невістки зірки у соціальній мережі "Інстаграм".

Дружина єдиного сина Софії Ротару показала серію фото, на яких можна розгледіти красиву жінку з подружками у вишуканому ресторані. Сервірування столу і дизайн приміщення так і “кричать” про вишуканий смак ресторатора.

Сама Світлана одягнена у сіру сукню, на її шиї можна помітити кілька масивних ланцюжків. Однак у кадрі жінка з'являється у сірому пальті, накинутому на плечі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Жінка підписала світлини так: “Приємний вечір. Гастро-вечеря від шеф-кухаря ресторану Vicini, Артема Уразаєва”.

Публікація була розміщена на сторінці Світлани Євдокименко у неділю 29 листопада, тому можна було б подумати, що жінка та інші гості заходу порушили карантин вихідного дня задля закритого світського вечора з фірмовими стравами від шеф-кухаря. Однак пост на фейсбук-сторінці закладу показує, що гастровечірка походила у п'ятницю, а отже законодавчі вимоги дотримані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, син Ротару зворушив українців до глибини душі любов'ю до матері - "Ким я був у минулому житті...".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що син Софії Ротару зізнався, куди поділася народна артистка – про концерти можна забути.

Також портал "Знай.ua" писав, що онука Ротару Соня показала трепетне сімейне фото з красунею-бабусею.