Популярний український виконавець Melovin, який брав участь у "Євробаченні", вилаявся гострим слівцем і пустив дим в очі підписникам.

Читайте Знай в Google News!

Костянтин Бочаров - справжнє ім'я співака - поділився із українцями досить брутальними сторіс в Іnstagram. Артист із цигаркою в руках звернувся до своїх фолловерів. На Melovinі вже немає чорного макіяжу під очима, він дуже домашній і милий, проте з цигаркою і це не дуже до вподоби його фанам, котрі хвилюються за його здоров’я.

Меловін // www.instagram.com/melovin_official/
Меловін // www.instagram.com/melovin_official/

"Друзі, от чесно, мене вже за*бала та хи*ня, яку нам показують по телеку і яку ми вбираємо в себе, як губки. Мене за*бали другі артисти - слабкі, просто максимально безпомічні, які думають: "Ох, а що робити, нас не покажуть?" Йдіть нах**, таку х**** людям показувати не можна. Друзі, всім любові, гармонії, будьте щасливі", - звернувся виконавець.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

І в останній сторіс міцно затягнувся димом і випустив його просто у камеру, влаштувавши підписникам спецефекти.

Меловін // www.instagram.com/melovin_official/
Меловін // www.instagram.com/melovin_official/

Melovin виглядає занадто впевненим чоловіком. Мабуть, відверте відеозвернення викликало море емоцій підписників, однак це знає лише Melovin.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюбленець Данилко Melovin зізнався у розладі психіки: "Почало переслідувати щодня"

Як повідомляв портал "Знай.ua", улюбленця Данилка звалила з ніг важка хвороба, ліків проти цього немає ніде: "Що зі мною відбувається..."

Також "Знай.ua" писав, що Melovin без брів і сорому змусив дівчаток думати про непристойне: довелося вибачатися.