33-річна російська співачка Поліна Гагаріна офіційно подала на розлучення з російським фотографом Дмитром Ісхаковим. Також вона хоче отримати опіку над 3-річною дитиною від цього шлюбу.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє російське видання Mash.

Як вдалося з'ясувати журналістам, Гагаріна вже віднесла заяву в мировий суд на Південному-Сході Москви. Серед іншого, зірка вимагає залишити собі на виховання 3-річну дочку Мію. При цьому вона не проти пускати батька на побачення з дитиною.

Поліна Гагаріна, скрін з відео
Поліна Гагаріна, скрін з відео

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Після розлучення Гагаріна хоче також подати на розділ майна - це будинок, кілька квартир і компанії співачки.

Про розрив стосунків і плани на розлучення Гагаріної та Ісхакова стало відомо ще у травні цього року — однак офіційно це оформити пара вирішила лише зараз, майже через пів року після того, як про це вперше написали ЗМІ.

Поліна Гагаріна вперше голосно заявила про себе на естраді після перемоги у проєкті російського "Первого каналу" "Фабрика зірок-2" ще у 2003 році. Великий поштовх її кар'єрі на батьківщині стало представництво Росії на музичному конкурсі "Євробачення--2015", де вона посіла друге місце, поступившись учаснику від Австрії Кончіті Вурст.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Альона Водонаєва розкрила причину розлучень Лорак і Гагаріної.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: прокляте місце – у розлученнях Лорак і Гагаріної знайшли містичний слід.