Популярна українська співачка і ведуча "Танці з зірками" Тіна Кароль часто радує шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

Зараз жінка постала на офіційній фан-сторінці "_fantina" в Instagram поряд з чотирма чоловіками в чорних брюках, туфлях і футболках.
Читайте Знай в Google News!

"Шикарна Тіна 🔥 #ТинаКароль #tinakarol", - написано в підписі до фото, на якому сама Кароль постала в сукні з прозорим низом. При цьому, жінка встала в позу, тримаючи себе однією рукою за талію, а другу піднявши над собою з виділеним вказівним пальцем.

"Ось цей виступ..Молодець....красуня..", "Фани просять культовий танець, Тіна, Юрій Горбунов, з фільму Тарантіно pulp fiction", "Королева в будівлі"," Вауууу", — написали користувачі в коментарях. До цього "_fantina" якось публікувала весільне відео співачки, на якому вона постала разом з продюсером і своїм чоловіком Євгеном Огіром.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль показала любовну близькість з Баланом мільйонам, але кадри з весілля чіпають до сліз

Як повідомляв "Знай.ua", Молдавський мачо Дан Балан знайшов заміну Кароль: "Дихають про любов"

Знай.ua писав, набридло оголюватися? Тіна Кароль укутала себе до брів, щоб ніхто не бачив. Тіна зображена у себе вдома, вона затишно вмостилася і ховається білою в'язаною накидкою, напевно, замерзла. За цим вбранням не видно витонченої фігури зірки.