Популярна українська співачка і світська діва Оля Полякова, яка нещодавно оскандалилася карантинним концертом у Харкові, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня показала фанатам яскравий знімок з нової фотосесії, яку зробила разом з фешн-фотографом Сонею Плакидюк.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Оля позує на сірому тлі, так що вся увага смотрящих фокусується на ній. Перед камерою вона з'явилася в оригінальній сукні з капюшоном ніжного рожевого відтінку і цікавої текстури. Її волосся зачесане в об'ємному укладанні з зухвалим ірокезом, на обличчі яскравий макіяж, а у вухах масивні сережки, вона впевнено дивиться в об'єктив. До слова, в цьому образі зірка нещодавно з'явилася на зйомках розважального шоу "Маска", яке виходить на одному з українських телеканалів. У підписі до публікації Полякова написала: "Фотосесія! Обожнюю! @moi_sofism". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи її компліментами в коментарях до фото. Багато відзначили, що співачка схожа на Гвен Стефані, а деякі порівняли її зі співачкою Pink.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коментарі під постом Полякової
Коментарі під постом Полякової

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Полякова лише в халатику показала українцям свої "соцсіті".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Полякова навчила українок робити манікюр за 5 хвилин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова відверто розповіла про хворобу старшої дочки.