Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї майже 330 тисяч підписників. Вона регулярно радує своїх шанувальників цікавим контентом.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу українська знаменитість поділилася чудовою новиною – собачка на прізвисько Фрося, якій нещодавно Олена-Крістіна шукала люблячих "батьків", знайшла свій дім. Про це телеведуча розповіла в соцмережі Instagram у вівторок, 1 грудня.

"Урррррра!!!! Фросенька знайшла нову сім'ю!!!😍😍😍 Прекрасна красуня Анна відвезла сьогодні щасливу фроську додому-до своєї 10-річної дочки ❤️ впевнена, це любов!! 😍 😍 😍 І сьогодні плюшевий Пузик радісно чесатимуть дитячі ручки нової господині🤩❤️❤️❤️. Спасибі кожному, хто переживав! Перепощивал! І дзвонив! Ви зробили диво 😊 Фрося будинку! 🏡🥰❤️❤️❤️", - радісно написала Лебідь.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь потягнула подругу на пляж поплавати без купальників.

Як повідомляв портал Знай.uа, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь у весільній сукні засяяла від радості.

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь поділилася бонусами понеділка: "У мене, наприклад, крутиться"