Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом.

Зараз зірка, якій лише ледачий не приписував роман з молдавським музикантом Даном Баланом, знаходиться на піку популярності.

Читайте Знай в Google News!

35-річна виконавиця – зразок жіночності та стилю для багатьох українок, і недосяжний предмет жадання для шанувальників чоловічої статі.

Нещодавно на офіційній фан-сторінці Тіни Кароль в соцмережі Instagram поділилися фото, на якому співачка позує з телеведучим каналу "1+1" Олександром Поповим. Пара позувала в гарних нарядах за лаштунками розважального шоу "Танці з зірками".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Тиночка і Олександр 🔥", - йдеться в підписі до фотографії.

Підписники припустили в коментарях, що у Кароль з'явився новий коханий. Напевно, Молдавський співак Дан Балан чимось не догодив зірці.

"Опааа😻", "Класні 😻", "Невже?", "Новий хлопець?", "Класні ❤️❤️❤️", "Кожен сезон хтось новий😂", - зазначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раньше Тіна Кароль поманила чоловіків пишними грудьми, але лише однією: "Оцініть".

Як повідомляв портал Знай.uа, Кароль поборолася за звання "найгарячішої" з молоденькою дружиною Касселя Кунакі: "Дві Тіни".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль зачепила за живе одкровенням про кохання: "Ти мене знайшов".