Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина показала, як відпочиває після виснажливого тренування, сидячи на терасі власного білосніжного будинку з панорамними вікнами. Так, красуня вирішила прорекламувати власний бренд спортивного одягу і бікіні, примірявши на себе сірі шорти з нової колекції, а також білосніжний міні-топ з глибоким декольте.

При цьому Ана прийняла досить гарячу позу, сидячи на дерев'яній спинці дивана і злегка розсунувши ноги. Зірка засвітила масивні груди і сталевий прес, доповнивши образ грайливими кучериками і ніжним макіяжем.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних шанувальників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.