Популярна українська співачка, зірковий тренер шоу "Голос країни" і телеведуча проєкту "Танці з зірками" Тіна Кароль просто обожнює радувати своїх шанувальників новими кадрами в соціальних мережах.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно на одному з фан-акаунтів знаменитості в мережі Instagram з'явилося зворушливе відео, присвячене Тіні і харизматичному молдавському виконавцю Дану Балану.

"Тіна забрала телефон у Дана на трансляції", - підписали публікацію автори сторінки "danchitina".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На відео можна почути цікавий діалог Тіни і Дана: "Хлопці, я хочу вам дещо показати. Що ти робиш, поверни телефон. - А все, пізно, тепер я веду твою трансляцію". До слова, буквально за кілька годин публікація зібрала більше двох тисяч переглядів, що говорить про чималу популярність зірок, навіть на фанатському пабліку.

Шанувальники не змогли пройти повз і почали активно коментувати відео: "Я помер, любов": "Нереально"; "Вогонь"; "Боже мій"; "Коли це було?".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також підписники залишають під публікацією велику кількість смайликів у вигляді вогника і сердечок, висловлюючи свою відданість. Видно, що армія фоловерів співачки вже скучила за своєю зірочкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, змучена розпитуваннями Тіна Кароль розповіла про вагітність: "Обручка".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль заворожила чоловіків пишним декольте.

Знай.uа писав, Тіна Кароль загіпнотизувала чоловіків пишним декольте, неможливо відвести погляд.