Буквально днями пройшов фінал популярного шоу "Супер Топ-модель по-українськи". Журі обирали між трьома довгоногими красунями: Сашею Литвин, Дашею Майстренко і Танею Брик.

Дівчата пройшли важкий шлях, що складався з близько 30 випробувань, перевтілилися на десятки яскравих образів, працювали з дев'ятьма запрошеними зірковими експертами і знімалися в трьох областях України. Вже після фіналу стали публікувати фотографії з-за лаштунків шоу.

Про це стало відомо завдяки публікації сторінки шоу в мережі Instagram "topmodel_ukraine4".

Публікація topmodel_ukraine4, скріншот: Instagram
Публікація topmodel_ukraine4, скріншот: Instagram

"Які гарні", - коротко підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На свіжому фото можна побачити чотирьох красунь в шикарних вечірніх сукнях, на обличчях яких можна вже побачити справжні емоції. Дівчатка не соромилися і навіть відкрили пишні форми, та так, що у шанувальників можуть просто потекти слинки. Також дівчатка не соромляться торкатися одна одну.

Нагадаємо, що після останніх випробувань суперсезону, які складалися з яскравого дефіле в стилі шоу Victoria's Seсret під музичний супровід Макса Барських, фотосесії на ширяючій люстрі і читання соціальних маніфестів, переможницею було названо Таню Брик.

Таня Брик, фото з Instagram
Таня Брик, фото з Instagram

Крім заслуженого звання "Супер топ-моделі по-українськи", Таня отримала в нагороду 300 тисяч гривень, а також зйомку на обкладинку модного глянцевого журналу.

Раніше повідомляли, українська Кардашьян Омович потрапила під хвилю критики: "виглядаєш на 50 років".

Як повідомляв Знай.uа, рятувальники попередили українців, як наряджати ялинку безпечно: головні правила.

Знай.uа писав, учасниця, яка покинула проєкт, стала переможницею "Супер топ модель по-українськи".