Продюсери довгоочікуваного серіалу "Секс у великому місті" оголосили дату прем'єри нових серій, повідомляє сайт zycie.news

Не можна заперечувати що "Секс у великому місті" став одним з найпопулярніших серіалів в історії, в якому ми познайомилися з групою друзів, які переживають свої найцікавіші пригоди в Нью-Йорку.

Глядачам довелося кілька місяців чекати підтвердження продовження серіалу, в якому можна милуватися поверненням оригінальних персонажів. Без сумніву, це надзвичайно важливе почуття для відомої актриси Сари Джесіки Паркер, яка також є частиною акторського складу сиквела "Фокус-покус 20 років потому".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Продовження "Сексу в великому місті" має підтверджену дату виходу, і ви зможете стежити за новими пригодами Керрі, Міранди і Шарлотти з 9 грудня на потоковій платформі HBO Max.

Варто відзначити, що довгоочікуваний серіал вийде з двома епізодами в день прем'єри, а кожна з наступних глав буде виходити щотижня. Актриса і бізнесвумен Сара Джессіка Паркер через свій офіційний аккаунт в Instagram поділилася превью серіалу, де ми спостерігаємо за нею в старості.

Мільйони шанувальників серіалу вже потирають руки і чекають подальшої долі улюблених героїнь, що дуже помітно в соціальних мережах. Трейлер тільки розбурхав публіку.