Співачка Like A Prayer Мадонна, як відомо, влаштувала дражливий показ для фанатів в Instagram, але вона була здивована, коли не змогла вийти в ефір через обмеження.

Дану новину оприлюднили на порталі «Daily Star»

Співачка Мадонна, яка посіла перше місце в чартах, втратила дар мови після того, як отримала бан в Instagram.

63-річна зірка, яка, як відомо, часто завантажує ризикований контент на платформу соціальних мереж, була приголомшена, коли зрозуміла, що не може «вийти в ефір» з колегою-музикантом SickKmusic.

Поділившись відео своєї невдалої спроби, Мадонна була приголомшена, коли дізналася, що неможливо звернутися до її 18 мільйонів підписників.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Судячи з її історії в Instagram, Мадонна розмовляє з SickKmusic по телефону.

Вона сказала: "Привіт, Я не знаю, це просто дивно, ми намагалися вийти в ефір, і Instagram заблокував мене, але вони дуже загадкові щодо того, чому. Я не знаю, чому вони не дають мені приводу, це як бюрократія замість комп'ютера, дуже дивно".

Вона продовжувала: "Я нічого не робила останнім часом, я не робила нічого божевільного, принаймні на цьому тижні. Я маю на увазі, що це могло бути запізнілою реакцією з боку NFT минулого тижня, але я не зовсім впевнена. Але я просто хочу скористатися цією можливістю, щоб сказати всім, хто чекав нас в прямому ефірі в Instagram, що ми не затримуємося і приносимо свої вибачення. Я шкодую, що підвела всіх, я дійсно з нетерпінням чекав цього".

Sickickmusic відповів: "Я теж, але я впевнений, що це не буде тривати вічно, ми це виправимо".

Погоджуючись з його заявою, Мадонна відповіла: "Я збираюся повернутися в минуле і присягнути цензурі".

Нагадаємо, що Мадонна благає Папу Римського про зустріч.