Зірка "Відчайдушних домогосподарок" затьмарила всіх у дзеркальній сукні з відкритими плечима, коли вона була присутня на показі фільму «Кращий стрілець: Маверик» у другий вечір Каннського кінофестивалю.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Єва Лонгорія блищала на червоній доріжці Каннського кінофестивалю в середу ввечері (18 травня) в сліпучому платті, зшитому на замовлення.

Американська актриса, режисер і продюсер вже 17-й рік відвідує Каннський кінофестиваль, і її зовнішній вигляд затьмарює загальну увагу.

Зірка "Відчайдушних домогосподарок" була сліпуча в сукні для диско-балу, повністю прикрашеному дзеркальними осколками, плаття облягало її струнку фігуру і спускалося до підлоги.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Привабливе плаття Єви з відкритими плечима поєднувалося з срібними туфлями-вбивцями, оскільки вона вибрала мінімум прикрас, включаючи сережки з діамантами і тонке кільце.

Вона зібрала своє блискуче каштанове волосся в гладкий кінський хвіст, наполовину розпущений, і використовувала нейтральні відтінки в макіяжі, який перетворився на димчастий погляд.

Єва була присутня зі своїм чоловіком Хосе Бастоном, мексиканським бізнесменом, за якого вона одружена з 2016 року.

Зірка пройшла довгий шлях з моменту своєї першої появи на фестивалі, де вона була одягнена в сукню, яка коштувала менше 40 фунтів стерлінгів ще в 2005 році.

Говорячи про те, як далеко вона просунулася, вона розповіла People про доступне плаття: "Я подумала, я просто одягну це, це в'язане золото, мені здається, що це правильно", додавши: "Ніхто б не знав, що це плаття за 40 доларів..."

Вона додала: "Справа не в сукні, справа в жінці, яка носить сукню".