Зірка "Острова любові" Шеннон Сінгх змусила серця битися швидше після того, як зірка реаліті-шоу влаштувала бурю в оголеному бікіні, коли вона вбирала Сонце на піщаному британському пляжі.

Дану публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Вона регулярно радує свій вірний легіон шанувальників приголомшливими фотографіями, на яких вона ніжиться на сонці під час своїх розкішних екзотичних канікул.

І Шеннон Сінгх з "Острова любові" не розчарувала в четвер увечері (20 травня) після того, як у неї забилося серце, коли вона виставила на загальний огляд свою персикову попу в своєму останньому гарячому знімку в Instagram.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

23-річна модель залишила своїх шанувальників без слів, коли вона влаштувала бурю, стоячи спиною до камери, коли вона дивилася на прибережний вид, демонструючи свої вбивчі вигини.

І справедливо сказати, що вона залишила багато гарячих під коміром, коли одягла оголене бікіні, оскільки красуня-брюнетка максимально використовувала прекрасне Сонце, оскільки Великобританія наближається до теплих місяців.

Вона перетворила піщаний пляж на свій особистий подіум, коли зірка реаліті-шоу мало що залишила уяві, піднявши плавки від бікіні, які підкреслювали її засмагле і підтягнуте статура.

Телезірка зібрала свої розкішні довгі локони в тугий пучок, щоб волосся не падало на очі, які вона прикрила сонцезахисними окулярами-авіаторами.

Шеннон підписала знімок: "Наближається літо [смайлик з пальмою]", і незабаром колишня остров'янка отримала підтримку від своїх 446 тисяч підписників в Інтернеті.