Телезірка Кім Кардашьян вшанувала пам'ять Скотта Дісіка в день його народження, поділившись знімком з тренування пари. Нещодавно Скотта не пустили на весілля колишньої Кортні Кардашьян.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кім Кардашян поділилася солодкою даниною поваги Скотту Дісіку, колишньому партнеру її сестри Кортні Кардашьян, в день його 39-річчя.

Зірка The Keeping Up With The Kardashians в четвер вирушила в свої історії в Instagram, щоб поділитися серією знімків зі Скоттом.

Вона написала: "З Днем Народження, @letthelordbewithyou, я так тебе люблю, не можу дочекатися, щоб відсвяткувати з тобою!!!"

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Сторіс Кім Кардашьян
Сторіс Кім Кардашьян

На двох фотографіях 41-річна Кім тренується зі Скоттом в приватному спортзалі.

Вона продемонструвала свою вбивчу фігуру в повсякденному одязі для тренувань, а її довге каштанове волосся були зібрані у високий хвіст.

Кім опублікував ще одну милу фотографію пари, зроблену після того, як вони пішли за морозивом. Вона була одягнена в світло-блакитний топ, пов'язаний гачком, який підкреслював її величезне декольте.

Сторіс Кім Кардашьян
Сторіс Кім Кардашьян

Вона вибрала нюдовий макіяж і зав'язала волосся ззаду, а обличчя обрамляли дві частини.

Крім цього, день народження Скотта настає всього через кілька днів після того, як 43-річна Кортні вийшла заміж за свого 46-річного кавалера Тревіса Баркера. Тоді сім'я Кардашьян-Дженнер вилетіла в Портофіно, Італія, на весілля в неділю.