Джада Пінкетт-Сміт вперше порушила мовчання в коментарі Кріса Рока на "Оскарі" на початку цього року, в результаті чого її чоловік Вілл Сміт дав коміку ляпас.

Відповідну новину розмістили на порталі «Daily Star»

Джада Пінкетт-Сміт порушила своє мовчання з приводу спалаху "Оскара", яка потрясла світ шоу-бізнесу, коли її висміяли за те, що вона Лиса.

Американська актриса відповіла на неоднозначний коментар Кріса Рока на "Оскарі" після несподіваного спалаху гніву її чоловіка Вілла Сміта на сцені.

Вперше порушивши мовчання, Джейд відкрилася під час епізоду подкасту Red Table Talk, де вона здавалася спокійною і поблажливою до ситуації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Кріс Рок
Кріс Рок

У популярному подкасті Джада зі своєю дочкою Віллоу і її матір'ю Едріен Бенфілд-Норріс обговорюють найрізноманітніші теми.

Знявши кришку зі свого особистого досвіду про руйнівні наслідки алопеції, Джада відверто розповіла про інцидент між її чоловіком і Крісом Роком, який потряс світ.

Виступаючи під час епізоду, Джада сказала: "Це дійсно важлива "розмова за червоним столом " про алопецію. Враховуючи, через що мені довелося пройти зі своїм здоров'ям і що сталося зі мною на «Оскарі», тисячі людей звернулися до мене зі своїми історіями".

Вілл Сміт і Джада Пінкетт-Сміт, Фото: Legion-media.ru
Вілл Сміт і Джада Пінкетт-Сміт, Фото: Legion-media.ru

Далі вона згадувала цю подію, написавши: "Тепер, що стосується ночі Оскара... я дуже сподіваюся, що у цих двох розумних, здатних чоловіків буде можливість зцілитися, обговорити це і примиритися. Стан світу сьогодні, ми потребуємо їх обох, і ми всі дійсно потребуємо один одного більше, ніж будь-коли. А поки ми з Віллом продовжуємо робити те, що робили останні 28 років, а саме продовжувати з'ясовувати, що таке річ, звана спільним життям".

Нагадаємо, що США покарали Вілла Сміта за його вчинок на Оскарі.