Легендарний американський актор, продюсер і громадський діяч Леонардо Ді Капріо поділився важливим постом у соцмережі. Він поділився новим законом, який прийняв Джо Байден і підтримав президента США.

Відповідний пост Леонардо Ді Капріо оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

"Важливий крок до# Чистойенергіі, @POTUS @Joebidenпрімен Закон про оборонне виробництво, що дозволяє@ENERGYдля розширення наших ресурсів сонячної енергії, зниження витрат на енергію і створення ефективних робочих місць", - підписав відеоролик легендарний актор.

Ні для кого не секрет, що Леонардо Ді Капріо має сотні мільйонів шанувальників по всьому світу. Вони ретельно стежать за кар'єрою свого улюбленця і за його особистим життям. Люди не могли пройти повз таку публікацію і написали чимало відгуків під нею.

Популярні новини зараз
Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Леонардо Ді Капріо, скріншот: Youtube
Леонардо Ді Капріо, скріншот: Youtube

"Величезна перемога для людей, які вже багаті і не будуть страждати від наступної неминуче прийдешньої Великої депресії...", "найгірший проклятий президент в історії. Навіть не намагайтеся змусити його добре виглядати. 80-річний чоловік не повинен керувати провідною країною світу. Це жарт", "це, безумовно, крок у правильному напрямку, тепер нам просто потрібно, щоб він усвідомив, що його фінансування тваринництва в розмірі 1 мільярда доларів НЕ є кроком у правильному напрямку для боротьби з кліматичною кризою. Це тільки погіршить ситуацію", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Леонардо Ді Капріо в Instagram
Коментарі на пост Леонардо Ді Капріо в Instagram

Коментарі на пост Леонардо Ді Капріо в Instagram
Коментарі на пост Леонардо Ді Капріо в Instagram

Нагадаємо, що Леонардо Ді Капріо зробив великий внесок на потреби ЗСУ.