Приголомшлива зірка OnlyFans Демі Роуз зв'язалася зі своїми 19,8 мільйонами шанувальників в Instagram під час запитань і відповідей про своє особисте життя — після чуток про те, що вона заручена з загадковим красунчиком.

Дану публікацію Дема Роуз раземстила на своїй сторінці в Instagram в розділі Stories.

Демі Роуз нарешті підтвердила статус своїх стосунків - після чуток фанатів вона заручена із загадковим чоловіком.

Бомба Браммі вирішила наздогнати своїх 19,8 мільйонів підписників в Instagram у вівторок (14 червня), але при цьому вона ризикувала серйозним збоєм в гардеробі.

Це тому, що приголомшлива зірка OnlyFans розкрила своє завидне декольте в прозорому білому халаті, який розкрився на її грудях і ледве міг вмістити її активи.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Скрін сторіс Демі Роуз
Скрін сторіс Демі Роуз

27-річна Демі пішла в Instagram з відвертими запитаннями та відповідями, в яких розповіла про своє особисте життя і про те, чи була вона таємно заручена.

Королева світового гламуру вийшла відносно без макіяжу, демонструючи свої мишачі каштанові локони, які вільно спадали на її плечі.

Фанат запитав її: "У тебе є хлопець?", на що вона відповіла: "Ні".

Модель зняла зухвалу посмішку в короткому селфі-кліпі, який супроводжував її відповідь, що, безсумнівно, дасть фанатам надію, що одного разу вони зможуть доглядати за нею самі.

Скрін сторіс Демі Роуз
Скрін сторіс Демі Роуз

Інший фанат хотів знати, одружена вона чи ні, але вона зізналася: "Ні, але я хочу".

На цьому фото вона зморщила ніс в грайливому протесті проти відсутності офіційного партнера.

Нагадавши, Демі Роуз захопила шанувальників розкішним тілом у відвертому бікіні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", соковита попа розкішної Демі Роуз з'їла стрінги.