Хлоя Кардашьян відмовилася від нарощеного довгого волосся і виставила напоказ свої природні кучеряві локони в приголомшливому селфі в спортзалі.

Відповідну публікацію Хлої Кардашьян продемонструвала на своїй сторінці в Instagram.

Хлої Кардашян приголомшила шанувальників, відмовившись від свого довгого нарощенного волосся і виставивши напоказ свої натуральні локони.

37-річна зірка реаліті-шоу з'явилася без свого підписного довгого волосся в історії Instagram для велнес-бренду своєї старшої сестри Куртні Кардашян Poosh у вівторок.

Сторіс Хлої Кардашьян
Сторіс Хлої Кардашьян

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Компанія її 43-річного брата і сестри поділилася знімком Хлої без розширень у своїй історії в Instagram разом зі статтею, що рекламує засоби від похмілля.

Господиня Revenge Body виглядала приголомшливо на знімках, на яких вона позувала для селфі перед дзеркалом в спортзалі.

Хлої, одягнена в гармонійний фіолетовий комплект спортивного одягу LAPP і рожеві кросівки, поклала волосся до плечей, повністю демонструючи свої природні кучері.

Сторіс Хлої Кардашьян
Сторіс Хлої Кардашьян

Приголомшливі знімки були спочатку опубліковані на власній сторінці Хлої в Instagram в серпні минулого року.

Поділившись зображеннями зі своїми 253 мільйонами підписників в Instagram, мама однієї дитини поділилася кількома фотографіями з природною зачіскою.

Нагадавши, Хлої Кардашьян публічно накричала на свою маму.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Хлої Кардашьян перетворилася на справжню принцесу.