Актриса і модель Кейт Бекінсейл викликала у підписників запаморочення після того, як вона вирушила в Instagram, щоб продемонструвати свою фігуру, віддаючи данину поваги покійній актрисі Dot Cotton Джун Браун.

Відповідний Кейт Бекінсейл розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Кейт Бекінсейл віддала данину поваги покійній іконі жителів Іст-Енду Дот Коттон в Instagram досить незвичайним способом.

48-річна актриса поділилася безліччю спекотних знімків в міні-спідниці, прикрашеної обличчям актриси Джун Браун з EastEnders Дот.

Кейт красувалася своєю стрункою фігурою, позуючи для імпровізованої домашньої фотосесії у вівторок (21 червня).

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Актриса з "Іншого світу" виглядала неймовірно, надівши чорний укорочений топ і спідницю в горошок, спокусливо позуючи на пухнастому дивані.

Кейт вважала за краще, щоб її довгі каштанові локони були укладені в природні локони, і підписала спекотний пост словом "OiOi".

Мама однієї дитини вибрала легкий гламурний макіяж, позуючи з однією рукою в повітрі і надуваючи пухкі рожеві губи.

Підписники Кейт стікалися в розділ коментарів, щоб поділитися своїми відповідями на унікальну данину поваги.

Минулого місяця уродженка Лондона Кейт нещодавно зізналася, що її іронічний онлайн-контент зазвичай створюється для її мами Джуді Лоу.

Вона віддала данину Дот, дуже улюбленому персонажу жителів Іст-Енду, відомому своєю любов'ю до пліток і завжди має сигарету в руці.

Нагадавши, у Кейт Бекінсейл без ліфчика випали груди.