Модель і впливова людина Демі Роуз виставила напоказ свої вигини в недавньому пості в соцмережі. Вона показала вражаючу фігуру у вигляді пісочного годинника і приголомшливу красу.

Відповідний пост Демі Роуз опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Модель не звикати ділитися своїми фотографіями в Instagram, особливо відвертими знімками, що демонструють її знамениті вигини.

Вона лягла на підлогу дерев'яної тераси і, обхопивши голову руками, надулася в камеру.

Вона кинула спекотний погляд, коли сонце світило на неї, коли вона позувала перед величезною білою скелею в кристально чистому блакитному океані.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

Демі розпустила волосся і поклала чубок, накинуту на лоб, з мінімальним макіяжем і сяйвом сонячних поцілунків.

Вона була одягнена в крихітні чорні стринги Dior з золотим ланцюжком і нічого більше, в черговий раз ризикуючи бути забаненою в Instagram, коли вона продемонструвала свої груди своїм 19,8 мільйонам підписників.

На другому знімку камера показала більше її знаменитих вигинів, і вона відвела погляд до підлоги палуби.

У третьому Демі підняла голову і мала безтурботний вираз обличчя, коли вона дивилася на сонце, її очі були закриті, а рот злегка відкривався.

Вона просто доповнила свій образ парою золотих квадратних сережок і витонченим срібним кільцем.

У підписі вона написала: "Рай знайдений", і шанувальники божеволіли від оголеного знімка.

Нагадавши, модель вразила мережу оголеним комбінезоном.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Демі Роуз показала своє зухвале шоу.