Супермодель Емілі Ратаковськи підняла температуру після того, як роздяглася до гола для дуже сміливого знімка.

Відповідну посаду Емілі Ратаковськи розмістила на своїй сторінці в Instagram.

У п'ятницю (1 липня) американська актриса Емілі Ратаковські розбудила своїх 29,4 мільйона шанувальників, з'явившись у своєму святковому «костюмі», лежачи поряд зі своїм псом Коломбо.

Красуня-брюнетка була помічена голою, коли вона лежала на мальовничому килимі і грайливо імітувала дурну позу свого собаки, коли вона сяяла в камеру над ними.

Її зухвалий знімок продемонстрував її персикову попу, коли вона скопіювала грайливу позу свого чотирилапого друга, який підняв лапи, розтягнувшись на підлозі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

На знімку, зробленому всередині ранку, в кутку фотографії можна було помітити пару білих кросівок, перш ніж зайняти позицію поруч зі своїм пухнастим другом.

Роман Джонатана Франзена «Виправлення» також можна побачити поруч із супермоделлю, який розповідає про заплутану історію діаспори сучасної американської родини.

Засмагла богиня просто підписала кумедний знімок: «Baby boi bumbi», коли її любителі шанувальники затопили її розділ коментарів, щоб обсипати її компліментами в Інтернеті.

Нагадаємо, Емілі Ратаковські показала свої легендарні груди.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Емілі Ратаковський розповіла про те, як її домагалися в юній відплаті.