Українська співачка, харків'янка, яка брала участь у багатьох телевізійних проєктах, таких як "Х-фактор", "Глос Країни", "Танці з зірками", KOLA (Анастасія Прудіус) по-справжньому стала популярною під час війни, проте зараз її серце розбите

Про це вона розповіла в програмі "Зірковий шлях".

KOLA. Фото: скрин відео
KOLA. Фото: скрин відео

Як відомо, Анастасія багато докладала зусиль, щоб потрапити на олімп слави. Вона намагалася всюди себе показали, в надії, що її помітять. Проте справжню популярність вона отримала під час війни, коли записала чуттєву пісню "Чи разом?".

Відео з'явилося в соціальній мережі youtube 2 червня й вже за місяць встигло зібрати понад 2 мільйонів переглядів.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як зізналася співачка, коли її наречений Антон пішов служити до ЗСУ, вона дуже нервувала, не знаходила собі місця, а потім почала писати пісні.

"Мене дуже змінила війна. Мені все одно, де я спатиму, в чому буду одягнена, хто мене лайкнув. Є щось набагато важливіше", — зізналася співачка.

Також ведуча запитала про особисте життя співачки. Вона розповіла, що не так давно вони з Антоном вирішили розійтися. Спочатку KOLA не хотіла говорити причини, але потім пояснила, що все це через стрес та сварки.

"Коли ти довго не бачиш людину, всі ці сварки та стрес, може через це", - сказала співачка.

Проте Анастасія ще носить обручку, адже невдовзі вони мали одружитися. Своєю чергою, ведуча припустила, що можливо в пари все ще наладиться.

Нагадаємо, зірка "Голос країни" не потрапила в Нацвідбір на Євробачення 2020 через "Нову хвилю".

До слова, зірка "Голос країни" Kola рознервувалася перед визнанням в "любові": "Мабуть ніколи".

Раніше ми писали, що Олександр Кривошапко, переможець "Х-фактору" розчулив ніжним відео зустрічі з донечкою: "До сліз"