Діва Монро (Олександр Федяєв) заявила, що готова стати на захист Батьківщини

Про це шоумен розповів в програмі інтерв'ю програми "Палає".

Монро, facebook.com/monroe.diva
Монро, facebook.com/monroe.diva

Відома блогерка та ведуча сказала, що війна нагадала їй про біологічну стать. Проте в армію її не візьмуть, через те, що трансгендерство вважається діагнозом.Поте, якщо вручать повістку, вона готова захищати рідну землю та допомагати армії на небойових посадах.

""Мене не візьмуть до армії за медичними показаннями. Я піду далі на медкомісію і буде огляд у психіатра. З діагнозом трансгендера до армії не беруть. Я не зверталася до психіатра для отримання довідки про трансгендерність. Я жила в бульбашці, мене влаштовувала моя біологічна стать, мене влаштовувало те, що за документами я чоловік, але ось у соціальній площині я живу як жінка. Але війна нагадала, що ми живемо в бінарній ґендерній системі", - каже Монро.

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Крім того, вона підкреслила, що у разі загальної мобілізації вона збирається ховатися від військової служби та готова допомагати з усіх сил.

Нагадаємо, травесті-діва Монро заборонила вимагати це у жінок: "Два місяці тотального п*здецю".

До слова, травесті-діва Монро розповіла, за допомогою чого змінила зовнішність Оксана Марченко: "Просто захопилася".

Раніше ми писали, що "Починайте приймати нову реальність": травесті-діва Монро розповіла, що вона зрозуміла за 3 тижні війни