Зірка спробувала себе в новому амплуа та не очікувала такої реакції глядачів на свою творчість

Співачка на своїй сторінці в соціальній мережі instagram подякувала шанувальникам та зауважила, що у виставі не вистачає фінальної сцени пор Перемогу. Вона розповіла, що потихеньку починає її писати.

Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube

"Такі дописи від вас, мої дорогі люди, дають мені силу і віру! Надихають діяти! Дякую вам! 🙌❤️ І до речі, я з вами згодна, що всім нам дуже не вистачає однієї фінальної сцени в моїй вистави. Сцени про Перемогу і фінальної переможної пісні. Я вже потихенько ії починаю писати.", - написала сона

А також вона не очікувала, що її робота настільки подається глядачам, що всі квітки вже розпродані, тому вона разом з командою об'явила про ще один спектакль.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях шанувальники подякували співачці та написали:

"Наталочка ми Тебе дуже дуже кохаємо❤❤❤❤❤❤❤"

"Ви справжня зірка, сподіваюсь одного дня відвідаю концерт 🇺🇦"

"Боже...як же я хочу до Вас на концерт....клята війна зламала мою мрію,в мене навіть був білет на Ваш концерт 3 березня...але в країну прийшла війна!Але я вірю що в вільній Україні ми обов'язково зустрінемось!"

Нагадаємо, Наталія Могилевська розповіла, звідки черпає позитив у ці похмурі дні: "Гарні моменти".

До слова, Alyona Alyona нашепотіла Jerry Heil, хто з ким спить після Дорофєєвої з Кацуріним: "Могилевська з Пікаловим".

раніше ми писали, що Наталя Могилевська показала себе такою, яка вона є: "Наталочко, це дуже рідкісний випадок".