Стало відомо, що Маша Полякова буде навчатися в Лондонському університеті

Радісною новиною вона поділилася в cторіс соціальної мережі instagram.

Маша Полякова. Фото: скриншот  Youtube
Маша Полякова. Фото: скриншот Youtube

Варто зазначити, що після закінчення школи старша донька Олі взялася за навчання та почала спілкуватися українською мовою. Дівчина серйозно підійшла до майбутнього вступу, попри те, що навчання довелося завершувати в дистанційному режимі. Адже через війну вона разом з мамою та сестрою виїхала до Франції.

Як розповідала Оля, вони подали заявки до п'яти навчальних закладів, в тому числі й в Україні. Маша планувала вивчати музику. Скоріш за все навчання буде платним, бо зірка обмовилась, що у цих непростий час ще потрібно подумати, чи вистачить коштів, що її донька змогла отримати освіту.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять
Показати ще

Маша опублікувала лист, який вона отримала з університету Голдсміт, Лондон. В ньому дівчину привітали із вступом на факультет музика та музикознавство. Це один з найпотужніших навчальних закладів у Європі, який готує спеціалістів у музичній галузі. За даними з відкритих джерел університету, навчання цьому факультеті коштує майже 15 000 фунтів стерлінгів на рік.

Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories
Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Дочка Олі Полякової Маша застогнала перед комп'ютером, ледве стримуючись: "Ці раптові...".

До слова, Маша Полякова влаштувала гарячу фотосесію в тоненькому купальнику, поки мами поруч немає: зовсім доросла стала.

Раніше ми писали, що "Королева України": співачка Оля Полякова вразила шанувальників "крилатою" сукнею