Катерина під час війни активно спілкується з шанувальниками в соціальній мережі instagram. Вона ділиться з ними подробицями особистого та творчого життя, новин від неї чекають майже 68 тисяч підписників

Катя Нікітіна. Фото: скрин відео
Катя Нікітіна. Фото: скрин відео

На днях зірка розповідала шанувальникам, що вперше за час війни вона виїхала за межі Києва, щоб побачити, що сталося з місто Ірпінь після окупації. Важку та водночас моторошну подорож вона здійснила на власній автівці й те що вона там побачила вразило до глибини душі.

А ще їй стало болісно від того, що це не просто зруйновані будинки - це понівечені долі, обірвані людські життя. Повернувшись до дому, Катерина не витримала своїх емоцій та виплеснула їх у соціальній мережі. Її відео зворушило до сліз шанувальників.

"Після поїздки в Ірпінь і побачивши все на власні очі, не змогла не виплеснути всі емоції через відтворення цього вірша…", - написала Нікітіна.

Популярні новини зараз
Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

У коментарях шанувальники плакали разом із зіркою та написали:

"Я не дуже люблю вірші, але цей аж до сліз довів!!!! 😍"

"В саме серце🔥"

"Дуже щиро, тричі переглядала, дякую❤️"

Нагадаємо, Макс Барських змусив плакати зірку "Жіночого кварталу" Катю Нікітіну: "Неможливо стриматися".

До слова, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" обтягнула свій "горішок" та спантеличила заявою: "Приїду до дому, змушу працювати".

До слова, Настя Оруджова, Саша Машлятіна та Аліна Блажкевич із "Жіночого кварталу" зачарували красою у стильних образах: "Щоб не забували"