Солонару не тільки популярна акторка "Жіночого кварталу" та серіалів, вона ще й відповідальна блогерка. З початком війни зірка залишається на зв'язку з шанувальниками. Вона спілкується ними на різні теми, за її життям стежить 383 тисячі підписників

Ірина Сопонар. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонар. Фото: скрін youtube

Як відомо, через повномасштабне вторгнення Ірина зараз мешкає у своєї сестри в Лондоні. Вона ділиться світлина з відпочинку та нещодавно зробила фото на згадку.

На ньому вона в сорочці в клітинку сидить на зеленій галявині в келихом шампанського в руці. Проте під фото вона підняла досить важливу тему.

В ці непрості часи зв'язок зі світом маж дуже важливий. Саме через соціальні мережі зірки можуть розповісти правду про події в україні. Проте, на жаль, буває так, що їх контент блокують. Так і сталося з постами Ірини Сопонару. Вона поскаржилася, що її пости та сторіс, в яких вона розповідає правду про події в Україні, видаляють в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Інста мене блокує, видаляє пости та сторіс, так смішно і гірко. Тобто людей, які говорять правду, вони обмежують, а occupantи собі норм користуються. Задзеркалля якесь💔💔💔", - написала Ірина.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару доступно пояснила, чому не хоче виступати для росіян: "Одним словом біосміття".

До слова, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала сестру, яку раніше не афішувала: "Чарівна красуня".

Раніше ми писали, Надя Дорофеева вспомнила самое яркое воспоминание из прошлого лета, когда еще была с Дантесом: "Навсегда запомню".