Найбагатша співачка України Камалія вирішила потішити шанувальників новим фото, на якому вона приміряла військову форму. Проте не всі підписники підтримали співачку

Світлину співачка розмістила на сторінці соціальної мережі instagram.

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

Як відомо, зірка зараз багато подорожує та активно допомагає Україні. Крім благодійних концертів вона також напряму допомагає ЗСУ та з житлом для біженців з України. А Не так давно вона відвідала Україну та на власні очі побачила трагедію, яка відбулась на її рідній землі.

А нещодавно, щоб підтримати військових та українців Камалія накинула на себе кітель та наділа фуражну. Фото вона підписала так:

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Вірю в український народ! Вірю в Україну! Вірю в нашу перемогу! Слава Україні! Героям слава! 🙏💛💙"

Проте не всі у соцмережі підтримали творчий порив співачки. Попри позитивні коментарі шанувальників, одна з її підписниць зазначила, що дуже поважає співачку, проте те, що вона вдягла на себе військову форму є недоречним, адже вона не служить в ЗСУ.

Коментар, скриншот: nstagram.com/kamaliyaofficial/
Коментар, скриншот: nstagram.com/kamaliyaofficial/

Нагадаємо, Камалія похвалилася приголомшливим успіхом дочок-близнючок: "Скрізь перші".

До слова, Камалія зустрілася із земляками далеко за межами України, ще й багатого чоловіка Захура із собою прихопила: "Була щаслива".

Раніше ми писали, що Камалія не встигла приїхати, як знову збирається в дорогу: зірка повідомила, де її можна буде побачити.