Українська співачка, журналістка, а також учасниця гурту "Крихітка Цахес" Олександра Кольцова відповіла на слова володимира путіна, який заявив, що росія ще не починала серйозно воювати в Україні. Своїми думками зірка поділилася на своїй сторінці у Twitter.

Олександра Кольцова у новій публікації прокоментувала слова глави Кремлі про те, що росія нібито ще не починала всерйоз воювати проти України.

Саша Кольцова, instagram.com/kashasaltsova
Саша Кольцова, instagram.com/kashasaltsova

Співачка зазначила, що, судячи з тих "успіхів", яких російська армія вже змогла досягти, план путіна полягає в тому, щоб примножити кількість втрат у своїй армії.

Публікація Олександри Кольцової. Фото: скрін twitter
Публікація Олександри Кольцової. Фото: скрін twitter

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли Путін каже, що "Росія ще нічого всерйоз не починала", ми маємо розуміти, що вони планують обісратися у галактичних масштабах", - написала Олександра Кольцова.

У недавньому зверненні путін заявив, що рф поки не починала всерйоз діяти в Україні, але в той самий час додав, що росія не відмовляється від мирних переговорів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова влаштувала "тур" деокупованими територіями, щоб показати світові правду: "Після приходу орків".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Кварталу 95" спародував розмову дружини з чоловіком-окупантом, яка не може розібратися з награбованою в Україні побутовою технікою.

Крім того, наш портал інформував, зірка "Орел і Решка" Андрій Бідняков став на шлях Сергія Притули та разом з Усіком забезпечив Харків: "191 тисячу для людей".