Український ведучий, актер та шоумен Єгор Крутоголов усім відомий завдяки "Дизель-Шоу". З початку повномасштабної війни вся його сім'я вирішила залишитися вдома, в Київській області.

Тому він із дружиною та двома синами чув усі прильоти та відльоти, адже перебував за пару кілометрів від епіцентру бойових дій.

Про це актор розповів Григорію Решетнику у рамках проєкту "Як ти?".

Єгор Крутоголов, instagram.com/dizelstudio
Єгор Крутоголов, instagram.com/dizelstudio

"Ми весь час залишалися тут, тому що я повірив у ЗСУ. Я дивлюся, що ми стоїмо, що ми тримаємося, що нас не захопили. Потім я дивлюся, що вони починають насипати цим оркам. Так у нас крута армія. Це мене так торкнуло. Це мене так пронизало на першому тижні і я своїм сказав, що наші переможуть і тоді я вважав, що це питання кількох днів. Я не розумів розмірів цієї орди і не знав, як важко нашим військовим" , - ділиться Єгор Крутоголов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Зірка "Дизель Шоу" переконаний, що він та його родина - щасливчики, адже російські військові не дійшли до їхнього селища близько 9 кілометрів.

Крутоголов вдячний ЗСУ та річці Ірпінь, яка тоді розлилася і не дозволила окупантам пройти далі, давши українським військовим час, щоб вибити орків з області.

Егор Крутоголов, фото: Знай.ua
Егор Крутоголов, фото: Знай.ua

Григорій Решетник зазначив, що Єгор не лише переклав свої соцмережі українською мовою, а й спілкується так і в житті.

"Це принципова позиція. Я хочу відрізнятися від нашого ворога. Особливо, коли почали ДРГ проникати до Києва. Я зрозумів, що наша мова - наша зброя. Мені це як стрільнуло... Ми повинні спілкуватися українською. Люди за кордоном не повинні чути нас і плутати з росіянами" , - упевнений Крутоголов.

Нагадаємо, що Єгор Крутоголов із "Дизель шоу" був за кілька кроків від загибелі від путінських снарядів: "Я думав, що нам торба".

Раніше ми повідомляли, що Єгор Крутоголов із "Дизель Шоу" розчарувався в Ксенії Мішиної після грубих заяв на його адресу.