Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова в інтерв'ю журналістці телеканалу "Настоящее время" розповіла про свою місію та внесок у перемогу над росією. Співачка заявила, що особисто воює з окупантами на інформаційному фронті і продовжуватиме говорити про війну усьому світу, її ніщо не зупинить.

Інтерв'ю з Олею Поляковою, скріншот з відео
Інтерв'ю з Олею Поляковою, скріншот з відео

"Якщо в росії є проблема отримати правильну, правдиву інформацію від першої особи... то чому б мені цього не зробити?", - сказала Полякова.

Співачка сподівається, що своїми словами зможе переконати солдатів кинути зброю та припинити бомбардувати її країну, а росіянок вплинути на своїх чоловіків, щоб ті не йшли на війну. Вона упевнена, що на правильному шляху.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Полякова знає, що існують розумні люди, які усвідомлюють весь жах ситуації, але незважаючи на це вона вважає, що всі росіяни винні в цій війні.

"Я бачу десятки роликів з упоротими, кінч*ними людьми, які кажуть, що все це фейк і постанова, що ми самі себе бомбимо. Але я бачу й інші інтерв'ю, де люди проти. Єдине, що я знаю, весь російський народ несе за це відповідальність", - заявила зірка.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова виступила для військових у білосніжному пір'ї, немов ангел, що спустився з небес: "Є заради чого жити і боротися"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова не витримала життя з мамою і втекла до Америки: "Знає, як мене дістати"

Також портал Знай.ua писав, що Машу Полякову облизують відразу три хлопці через її борщі та губи, мама Оля все дізналася: "Я її нічому не вчила, вона сама"